ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ' Ποιοτική και οικονομική παρέμβαση στην υγεία

2014-12-13 16:09

 

‘‘Οι γιατροί του Σήμερα είναι μια πρωτοβουλία, ομάδας πάνω από 150 ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, και φιλοδοξούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας σε όλους, υψηλού επιπέδου και χαμηλού κόστους.

 Ο κύριος τομέας παρέμβασης μας είναι η δευτεροβάθμια φροντίδα (χειρουργεία). Οι γιατροί συνάδελφοι είναι όλοι κλινικοί γιατροί (χειρουργοί όλων των ειδικοτήτων) και συνεργαζόμαστε με όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές. Εκεί είναι και ο "νεωτερισμός" που προσπαθούμε να φέρουμε στον χώρο της υγείας. Να προτείνουμε λύσεις ποιοτικές και οικονομικές. Λύσεις που θα μπορούν όλοι να "αγγίξουν". Λύσεις αξιόπιστες. Είμαστε πάνω από 30 χρόνια στον χώρο και έχουμε στην πλάτη μας πάνω από 200.000 χειρουργεία. Θεωρούμε από την πείρα μας, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανθρώπων, είναι όταν κάποιος χρειάζεται μια επέμβαση (μικρή ή μεγάλη) και αρχίζει ο φαύλος κύκλος των ερωτήσεων "που θα το κάνω" , "ποιός θα μου το κάνει" , "πόσο θα κοστίσει" , "πως θα ελέγξω την ποιότητα των υπηρεσιών" , "πότε θα το κάνω, διότι επείγει" , "δεν μου δίνουν σημασία" κτλ. Η ιατρική θέλει άριστη επιστημονική κατάρτηση, δοτικότητα, πάθος και αγάπη προς τον ασθενή, ο οποίος θα πρέπαι να είναι και ο μεγάλος τιμόμενος.

Αυτή η συγκενρωμένη και διασταυρωμένη πρόταση έλειπε από τον χώρο μας. Αυτό θέλουμε να προωθήσουμε και να εξηπηρετήσουμε τους ασθενείς-μέλη μας. Αυτό είναι το όραμα !!

Έχουμε δεσμευτεί για μεγάλες και συγκεκριμένες εκπτώσεις στις ιατρικές αμοιβές και έχουμε συνεργάτες με ειδικά εκπτωτικά τιμολόγια σε όλες τις ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να μπορούμε να νοσηλεύσουμε ασθενείς, με πολύ μικρότερη δαπάνη (έως 70%) στο σημερινό συνολικό υπάρχον κόστος (ανάλογα με την κλινική), χωρίς έκπτωση στην ποιότητα.

 Παρεμβαίνουμε με την λογική του κλειστού νοσηλείου, δηλαδή υπάρχει τελικός τιμοκατάλογος για κάθα ιατρική πράξη, όπου συμπεριλαμβάνοται ιατροί, κλινική, ειδικά υλικά και γενικά ότι χρειάζεται για ένα χειρουργείο υψηλού επιστημονικού επιπέδου. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε την διαπλοκή και συνδιαλαγή, που υπάρχει δυστυχώς ακόμα στον χώρο της υγείας, με αποτέλεσμα ο κάθε πάροχος (Γιατροί, Κλινική, Εταιρίες υλικών κτλ) να αμοίβεται για την παροχή του, σε τιμές σημερινές και όχι 2004, προς όφελος του ασθενούς.

 Δημιουργηθήκαμε, από την μεγάλη ανάγκη της σημερινής ελληνικής κοινωνίας, για ποιοτική και οικονομική πρόσβαση στο ελληνικό σύστημα υγείας και την διάθεση μας για κοινωνική προσφορά.

 

Στόχος μας είναι : υγεία για όλους, με αξιοπρέπεια, άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία, με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία, λίστες αναμονής, ανεξαρτήτως ηλικίας ή βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού.

Οι γιατροί μας είναι πλήρως εξειδικευμένοι, άρτια εκπαιδευμένοι και αυστηρά επιλεγμένοι, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχει  διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πλήρη ενημέρωση και νοσηλευτική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της νοσηλεία των ασθενών μας.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε σε όλους τους ανθρώπους αλλά και σε όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που ζουν σ’ αυτή τη χώρα και έχουν ανάγκη από πρωτοβάθμια, αλλά κυρίως δευτεροβάθμια (νοσοκομειακή) περίθαλψη, που είναι και η πιο δαπανηρή.

και όποιοσδήποτε έχει ανάγκη πρόσβασης στην υγεία.

 

Οι περεμβάσεις μας

 

1)      Δευτεροβάθμια ιατρική φροντίδα (Νοσηλεία - Χειρουργείο) 

 

Ειδικότητες

·         Ανδρολογία

·         Αγγειοχειρουργική

·         Γαστρεντερολογία

·         Γενική Χειρουργική

·         Γναθοχειρουργική

·         Γυναικολογία

·         Επεμβατική Καρδιολογία

·         Θωρακοχειρουργική

·         Καρδιοχειρουργική

·         Νευροχειρουργική

·         Ορθοπεδική

·         Ουρολογία

·         Οφθαλμολογία

·         Παιδοχειρουργική

·         Πλαστική Χειρουργική

·         Χειρουργική Μαστού

·         Χειρουργική Παχυσαρκίας

·         Ωτορινολαρυγγολογία

2)     Πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα:

Μέσω του επαγγέλματος μας σαν γιατροί, έχουμε με τα χρόνια αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το διαγνωστικό κομμάτι της υγείας (πρωτοβάθμια φροντίδα). Ούτως ή άλλως συνεργαζόμαστε ήδη με πολλά διαγνωστικά κέντρα. Οι διαγνωστικές εξετάσεις για εμάς είναι ένα βασικό μέρος της δουλειάς μας. Από αυτές εξαρτάται η διάγνωση που θα κάνουμε και η λύση που θα προτείνουμε στον ασθενή. Εννοείται ότι μας ενδιαφέρει η πιστότητα των αιματολογικών και η ευκρίνεια των απεικονιστικών εξετάσεων, όπως και η σωστή τους αξιολόγηση από τους συναδέλφους διαγνωστές. Γνωρίζουμε το πραγματικό κόστος αυτών των εξετάσεων. Έτσι "σπάζοντας" την διαπλοκή (ποσοστά συστήσαντα, υπερκέρδη διαγνωστικών κέντρων, υπρτιμολογήσεις αναλωσίμων υλικών κτλ) μπορούμε να προτείνουμε λύσεις σε :

  • Διαγνωστικές βιοχημικές εξετάσεις (αίματος)
  • Απεικονιστικές εξετάσεις (Μαγνητική τομογραφία, Αξονική τομογραφία, Μαστογραφία, Triplex κτλ)
  • Συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ (φαρμάκων και εξετάσεων).
  • Ιατρικές επισκέψεις

 

3)   Οδοντιατρική Φροντίδα :

Υπάρχουν συμβάσεις με οδοντιάτρους και οδοντιατρικά κέντρα με υψηλότατες πιστοποιήσεις (ISO, TEMOS κλπ), όπου εκτελούνται όλες οι οδοντιατρικές εργασίες, όλων των οδοντιατρικών ειδικοτήτων

  • Στοματολογία
  • Ορθοδοντική
  • Αισθητική οδοντιατρική
  • Ενδοδοντία
  • Ουλοπλαστική
  • Ρομποτική οδοντιατρική (σύστημα Cad Cam)
  • Εμφυτευματολογία
  • Περιοδοντολογία
  • Παιδοδοντία
  • Προσθετική
  • Οδοντιατρική αντιμετώπιση ατόμωμ με αναπηρία
  • Πανοραμική ακτινογραφία (Ψηφιακή)

Ειδικά για τα ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες), γίνεται ειδική μέθη στο οδοντιατρείο, από ιδιαιτέρως εξειδικευμένο αναισθησιολόγο, έτσι ώστε να καταστεί δυνατη η πρόσβαση στον ασθενή, όταν αυτή είναι δύσκολη ή αδύνατη. Σε τέτοια περιστατικά γίνονται όλες οι οδοντιατρικές εργασίες που χρειάζονται σε μια συνεδρία, ώστε να εξυπηρετηθεί ο ασθενής σε μια μέρα, λόγω της δυσκολίας πρόσβασης.

Περιττό να αναφέρουμε, ότι όλα τα ανωτέρω γίνονται υπό συνθήκες απολύτου ασφάλειας για τον ασθενή.

Έχουν γίνει έως τώρα πάνω από 5.000 περιστατικά, με απόλυτη επιτυχία.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν σ΄αυτή τη φάση (όταν ο ασθενής κοιμάται) με φορητό εξοπλισμό

  • αιματολογικές εξετάσεις
  • υπέρηχοι θυρεοειδούς, καρδιάς, κοιλιάς και αγγείων
  • Ακτινογραφίες
  • Κλινική εξέταση

Πολλοί από αυτούς τους ασθενείς δεν έχουν κάνει ποτέ εξετάσεις, λόγω της προβληματικής πρόσβασης.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι οικογένειες τους, αξίζουν ιδιαίτερης διευκόλυνσης, φροντίδας και αγάπης ! ! ! ! Στον κόσμο που ζούμε δεν περισσεύει κανείς ! ! !

 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://doctorsoftoday.org/

—————

Πίσω